+36706011553
+36706011553

Küldetésem...

... hogy a párok ne akarják megspórolni a kapcsolatuk életben tartásához nélkülözhetetlen munkát. Elvisszük az autót a szervizbe, hívunk mosógépszerelőt, beadjuk tisztítóba a ruhánkat ha elkoszolódik, szépítgetjük otthonunkat, ápoljuk a kertünket. A kapcsolatainkkal sincs ez másképp. Mindenféle relációban, a kapcsolatainkat ápolni kell. A párkapcsolatunkra, ami kihat az életünk számos területére, különösen igaz ez. 
Áldozzanak rá idejükből, tartsák elég fontosnak, hozzanak érte áldozatot, tanulják meg jól szeretni magukat, egymást, ismerjék meg önmagukat és ezáltal a másikat, vállalják fel érzéseiket és merjenek biztonságban kitárulkozni a másik felé. Hogy mindez megvalósuljon mindennapos  kemény munka, dolgozni kell rajta, senkinek nem hullik az ölébe, ezt nem lehet megúszni... vagy ha mégis megtesszük, ott kialakul a hiány, konfliktus, elszigetelődés, befordulás, társas magány, intimitás megszünése, eluralkodik a csend...
Vallom, hogy az esetek jelentős többségében, könnyebb a meglévő, félresiklott  kapcsolatunkat helyre hozni,  mint egy újabb párkapcsolatot kialakítani. Ehhez különböző módszereket hívtam segítségül, tanultam ki és sikerrel alkalmazok,  mint a párkapcsolati tanácsadást, segítő beszélgetést illetve a mediációt. 


Ars poeticám a következő:

"Csak miután tökéletesen megtanultad szeretni önmagadat, nos, akkor tudsz szeretni igazán másokat."

Robin Sharma
                                                    Az alábbi telefonszámon jelentkezhet be:

                                                      +36 70 601 15 53

Háry Ildikó

Rövid történetem

Az életutam mutatta meg igazán, hogy mit csináljak, mi legyen a hivatásom. Pedagógusi alapvégzettséggel indultam az életnek, hogy a gyermekeket okítom, segítem. Sok minden közrejátszott, hogy a pályát elhagytam, de leginkább a nem megbecsülés volt a legnagyobb ok. Más részről a férjem bizonyult, a legmegértőbb főnököknek, miután 3 gyermekünk született, kellett is az empátia. :). Így hosszú időre a családi vállalkozás szekerét húztam, érthető okokból.

Érett nőként 44 évesen vállaltuk a 4.gyermekünket, először kicsit megrettenve, majd ajándékként fogva fel. Nagyot fordított életünkön. A szülés után egy komoly betegségbe kerültem, ami igazán mindenki részéről, megértést, türelmet és nagyon erős összetartást igényelt. Ember-, család-, és kapcsolat próbáló időszak volt, amely amennyire megtépázta az egész családot, annyira építette is.

Az egyik ilyen hozadéka, hogy megértettem, hogy az álmaimat, a késztetésemet a segítségnyújtásra, a hivatásom megtalálását nem szabad feladni. Így ameddig legkisebb kincsünkkel otthon voltam, elvégeztem a Károly Egyetem mentálhigiénés segítő szakember szakot, dr. Mészáros Ádámnál végeztem ,egy nagyon gyakorlatias párkapcsolati coach és tréner képzőt ill. mediátornak  is tanultam  és elindultam a saját utamon, természetesen a családom legnagyobb támogatásával.

Ez sok tanulást, tapasztalást, olvasást, nyitottságot és nem különben anyagi áldozatot követelt tőlem, tőlünk. A legnehezebb talán az volt, hogy megtaláljam az egyensúlyt a család és a sok teendő között, illetve, hogy nagyon oda figyeljek, hogy ne fejlődjek el úgy a párom mellett, hogy elmarad, elidegenedünk, más nőt tapasztal meg mint aki addig voltam. Továbbiakban, már az élet úgy rendezte, hogy szociális területen kaptam főállást, megnyitottam saját kis segítő kuckómat és nagy lendülettel, empátiával és szeretettel várom a hozzám fordulókat.

Voltak, vannak magasságok, mélységek , komoly nehézségek a kapcsolatunkban. Ezt nem lehet megúszni, ez az élet, hogy hogyan tudjuk ezt kezelni, az nagyon nem mindegy. Kellő önismerettel, alázattal, szeretettel, türelemmel és nem utolsó sorban segítség kéréssel megoldható minden akadály, vagy éppen az a megoldás mikor rájövünk, hogy a megoldás a szétválás.